Kategorier
Blog Det er din egen skyld En køn historie

De har grædt

Det er trist at se, hvordan kendte mennesker i denne tid dukker op som gerningsmænd i sager om seksuelle krænkelser. Det er trist, at nogen, man måske har set op til, tilsyneladende har nogle meget ubehagelige sider af deres person og dermed er det heller ikke overraskende, at mange mennesker lige nu pr. automatik forsvarer en tv-personlighed, de har holdt af. Og selvfølgelig har alle krav på retssikkerhed, også de tv-værter fra TV2, der nu er fokus på.

Men retssikkerheden gælder alle, for de sager, vi har kunnet læse om, er grove og følger et ubehageligt og typisk mønster om en mand med magt, der seksuelt udnytter en kvinde, som er yngre end ham og er hans magtposition underlegen. Det er tankevækkende, at de to kvinder, der er tale om i den seneste sag, føler sig nødsaget til ikke at stå frem. Jeg forstår dem godt, for det er ubehageligt for dem at blive trukket igennem mediemaskinen samtidig med at der bliver rippet op i en voldsom hændelse. Hele den victim blaming, der finder sted på Facebook, er skræmmende. Og jeg vil samtidig understrege, at jeg tror på de to kvinder. Det må have været direkte pinefuldt at gå alene med dette i så mange år, som de har gjort.

(Visited 147 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar