Kategorier
Blog COVID-19 På farten

Til os, der må blive hjemme

Skærmbillede fra Instagram.

Jeg skal holde eksamen og møder og alt andet hjemme fra mit hvide IKEA-skrivebord på første sal i mit hjem. De eneste personer, jeg ser regelmæssigt, er resten af min husstand. Forleden gik vi en tur i Aalborgs midtby, og højdepunktet var et kort besøg i Sallings supermarked, der stadig har åbent.

Jeg savner ikke noget materielt, og jeg er endnu ikke blevet syg med COVID-19 (det kender jeg flere, der er). Jeg er glad for at jeg har min familie. Men jeg længes efter at kunne få en mindre isoleret hverdag, for jeg mærker efterhånden begrænsningerne ved kun at have telefonsamtaler og Zoom-møder og timer ved et skrivebord i mit hus i Nørresundby. Det allermeste af tiden siden 6. marts 2020 har jeg været hjemme; der har været nogle korte ture til andre steder i Danmark, stort set alle i arbejdssammenhæng, og de har været højdepunkterne for mig. Jeg prøver at passe på mig selv og at passe på andre ved at holde mig for selv. Det føles derfor helt forkert at læse om borgere fra Danmark (nogle af dem kendte mennesker), der rejser til udlandet på ferie nu, hvor pandemien er rigtig voldsom og alt burde være lukket ned. Jeg må indrømme, at jeg synes at det er uansvarligt, sådan som verden ser ud. Det eneste, de har bragt med sig hjem, har været billeder på Instagram og måske også nye varianter af SARS-CoV-2. Bare de ville lade være. Jo længere andre borgere er uansvarlige, jo længere tid skal vi alle sammen sidde for os selv på den her måde,

(Visited 135 times, 1 visits today)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar