Så nåede pandemien alligevel inden for hjemmets fire vægge efter mere end et års agtpågivenhed. I dag fik jeg lavet endnu en af mange PCR-tests; på vej hjem fra test ringede familielægen til mig, fordi han ikke kunne få fat i min datter. Hun var testet positiv for COVID-19, og der var ikke andet at gøre end at skynde sig hen til hendes arbejde og få hende hjem med det samme. Jeg nåede ikke at se, om sandwichbaren lukkede umiddelbart derefter, men det formoder jeg – alle var tydeligt chokerede. Den næste uge byder på test på 4. dagen og 6. dagen for mig og for min hustru; skæbnen ville jo, at vi begge netop var blevet testet i dag. Og så ellers hjemmeisolation for hele husstanden med masser af sprit og et håb om at det bliver et fredeligt sygdomsforløb og helst også, at vi andre ikke også skal igennem en omgang COVID-19. Min hustru og jeg skulle faktisk vaccineres på onsdag, men den tid måtte vi desværre afbestille.

(Visited 420 times, 1 visits today)